foradia mediambient

El Nadal ja il·lumina els carrers de Bocairent

La Comissió de la Festivitat dels Reis Mags va ser l'encarregada de l'encesa de l'enllumenat

Bocairent ja compta amb un ambient nadalenc als seus carrers. La localitat de la Vall d’Albaida va encendre dissabte passat l’enllumenat de la localitat, un acte que va estar a càrrec de la Comissió de la Festivitat dels Reis Mags. La plaça de l’Ajuntament va ser l’epicentre on veïns i visitants es van reunir acompanyats per la banda jove de l’Associació Unió Musical de Bocairent. A més, es va guardar un minut de silenci per la mort de Pepa Doménech Belda, membre de la Comissió que ha faltat recentment.

Per la seua part, la regidora de Festes i Tradicions, M. Luz Pascual, va afirmar que “amb l’encesa de llums comencem unes setmanes intenses per a Bocairent, amb multitud de propostes de tota mena”. L’edil va afegir que “enguany el municipi recupera bona part de les propostes presencials que l’any passat no es van poder dur a terme i, a més, introdueix novetats, com ara la pista de patinatge que l’Ajuntament instal·larà el 18 i 19 de desembre”.

Les propostes comercials tindran dos referents clars: els establiments de l’Agrupació de Comerciants i Serveis de Bocairent i el Mercat Municipal. En el primer cas, les compres tindran com a incentiu el sorteig de 1.500 euros entre la clientela, a més, d’un concurs d’aparadors. En el segon cas, la campanya “Al Nadal, vine al Mercat Municipal” oferirà, premis i detalls per les compres, i també una xocolatada a càrrec de l’associació Amas de Casa Tyrius el dissabte 11 de desembre, i tallers infantils i música en directe del grup Vila Ensemble el dissabte 18 de desembre.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *