foradia pressupostparticipatiualcoi

Jordi Silvestre: “Tenim un patrimoni molt important i entre tots l’hem de conservar”

Ens parla en 'El poble és savi' per EL GRAT, edició d'agost

El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, a través del seu departament, treballa amb diferents voluntaris per a prevenir els incendis en aquesta temporada d’estiu. Com explica el regidor “tenim un voluntariat ambiental per a la prevenció d’incendis, que estarà fins a la primera setmana d’agost“. A més, assenyala que Alcoi compta amb altres grups a banda del de l’Ajuntament com són ACIF, o el Club d’Amics Charly Alpha.

Les altes temperatures, que cada vegada van augmentant més, és un dels factors que fa que siga més perillós el foc a les nostres serres, i per això és important conscienciar a la gent que ha d’anar amb precaució: “Davant les ones de calor, i de la problemàtica que tenim en el temps, amb el canvi climàtic, demanem extremar la precaució, evitar les hores més extremes, i fer cas a les recomanacions. Ja des de l’any passat, la conselleria va prohibir anar a parcs o a determinades zones, si les temperatures eren extremes i el risc d’incendi molt elevat“, comenta el regidor que a més, destaca que: “Nosaltres tenim un patrimoni natural molt important que entre tot l’hem de conservar“.

Silvestre, per a finalitzar, recomana a la ciutadania que:Si en algun moment veu o sospita d’algun fum o d’alguna cosa, que cride al 112, perquè val més que siga una falsa alarma que siga una cosa més greu”.

Font: Belen Rivas./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *