foradia pressupostparticipatiualcoi

El Nadal de Pego té com a protagonistes als xiquets i xiquetes i a la música

S'han organitzat tallers per als més menuts i menudes, i concerts al carrer per a fer ambient de Nadal

Pego vol que el Nadal es visca al carrer, per això ha organitzat un calendari per a Nadal plagat d’actes que tindran lloc, principalment al centre de la localitat. En aquesta programació la música compartirà el protagonisme amb els xiquets i xiquetes de la ciutat, que podran gaudir de diferents activitats durant els dies festius.

Des del dia 21 de desembre els habitants més petits de Pego poden enviar les seues cartes al Pare Noel. La bustia estarà col·locada fins al dia 23 a la Biblioteca Municipal. Eixe mateix dia, la música començarà a estar present gràcies a l’espectacle ‘A la luz de la líricia’, que tindrà lloc al Teatre Municipal a les 19h.

A més, també se celebrarà el festival Sons d’Hivern, una proposta de l’associació cultural Atzaïla. Enguany serà la cinquena edició d’aquest festival que estarà dividit en píndoles musicals que tenen lloc en diferents punts del centre històric i que any rere any ha congregat a centenars de persones.

Com ja s’ha dit, Sons d’Hivern estarà dividit en quatre jornades, i la primera d’elles es durà a terme el diumenge 26 de desembre amb tres concerts. La Clandestina posarà en marxa aquesta edició a les 18h amb un cercavila. Una hora més tard serà el torn de Rebeca Mut, i seguidament el grup Capitán sin barco actuarà al Passeig Cervantes.

El dilluns dia 27 de desembre les actuacions estaran a càrrec de Mini Sons, a la Plaça Caçadors, a les 18h, de Distillery al carrer Sant Antoni de Pàdua, a les 19h; i finalment a les 20h, al Passeig Reina Sofia, actuarà Aloe.

La tercera jornada de concert l’obrirà l’Orfeó de Pego, però també actuaran en aquest dia Ak-pela, i Trilogy.

L’última sessió de concerts, el dia 29 de desembre, tindrà l’actuació de La Clandestina, Sebastià Cuenca, i Quartet Duck.

Des de l’Ajuntament, i des de l’Atzaïla demanen a la ciutadania respectar les mesures de seguretat contra la Covid-19, i dur en tot moment la mascareta a més de mantenir les distàncies de seguretat.

Els xiquets i xiquetes també tindran un espai important durant aquest Nadal a Pego, i per això des del dia 28 al 30 de desembre s’han programat tallers a la Casa de Cultura per fer més amena l’espera dels Reis Mags. Pel·lícules, tallers d’auto maquillatge, o de treballs manuals, seran les activitats d’aquesta programació.

Per al dia 2 de gener, estarà previst que arribe a Pego l’Emissari dels Reis d’Orient, on els més menuts podran deixar les seues cartes a la Casa de Cultura.

El dia 5 de gener els Reis arribaran a Pego amb una cavalcada tradicional, però amb un recorregut menor que altres anys per la situació sanitària.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *