foradia subscriutegrat

La recepció de l’Eduardo Latorre instal·la una tauleta digital

Facilitarà realitzar diferents tràmits a través d'una tauleta, sense necessitat d'imprimir cap document en paper i serveix també per controlar els accesos després de garantir que la persona usuària compta amb un passaport Covid vàlid

A la recepció del Complex Esportiu s’ha instal·lat un lloc de digitalització. Un nou servei que facilita l’alta d’abonades i abonats a a l’instal·lació, així com les baixes i canvis de modalitats d’abonament. 

Totes les persones usuàries del servei poden signar utilitzant el suport digital o tauleta, tots els permisos per a poder accedir a la instal·lació així com a persones abonades del centre esportiu. Una vegada signat els consentiments en la tauleta, reben al correu electrònic tota la documentació amb la seua signatura.

Entre les seues múltiples funcionalitats, les mes destacables són la digitalització del DNI i la creació automàtica de fitxa d’abonament; l’autorització de comunicacions administratives relacionades amb els serveis contractats; la signatura de la Llei de Protecció de Dades; el registre d’imatge facial per a gestions administratives i validació d’accés a les instal·lacions; la signatura i acceptació de les normes de la instal·lació; l’exportació de dades personals a la plataforma DEPORSITE per a reserves d’activitats; o la signatura i autorització del Document SEPA 

Segons apunten des del departament d’Esports, la digitalització del lloc de recepció, afavoreix la rapidesa en el procés d’alta de nous abonats i cursetistes, així com l’eliminació del paper en l’àrea d’administració del complex esportiu, apostant per la sostenibilitat i la qualitat del servei. 

Una altra important aplicació està dissenyada expressament per a llegir els passaports Covid. Només és necessari escanejar el codi QR una vegada, ja que després de comprovar que el certificat és vàlid, la informació queda guardada en el sistema i es permet l’entrada amb la targeta, com era habitual. En cas que no s’hagen aportat aquestes dades, el torn d’entrada queda bloquejat, encara que es tracte d’una usuària o usuari registrat.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *