foradia subscriutegrat

L’Ajuntament de Pego compta amb huit nous treballadors

S'han pogut contractar gràcies als programes d'ocupació de Labora, concretament, tres persones han sigut a través del programa Empuju i les altres cinc a través del programa Ecovid

Huit persones sense treball s’han incorporat durant el mes de desembre a diferents àrees de l’Ajuntament de Pego gràcies als programes d’ocupació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (Labora).

A través del programa Empuju 2021/2022, que serveix per a contractar a persones desocupades de menys de 30 anys, l’Ajuntament pegolí ha rebut ajudes per a poder contractar a tres persones. Concretament a dos auxiliars administratius, i un peó de jardineria. Els contractes tindran una durada de 12 meses, i l’import que s’ha rebut és de 61.248 euros.

Les altres cinc contractacions s’han fet gràcies al programa Ecovid 2021/2022, i és per a persones d’almenys 30 anys. En aquest cas s’han contractat a una auxiliar administrativa, un conserge, una netejadora, un periodista, i un tècnic d’infantil. L’import d’aquesta subvenció ha sigut de 108.619 euros, i el contracte també tindrà una durada d’un any.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *