foradia mediambient

Convocada la XXVI edició del Concurs de Cartells per a la Setmana Santa d’Oliva

El termini per a presentar les obres a aquest concurs finalitzarà el dia 4 de febrer

Des de la regidoria de Festes, juntament amb la Setmana Santa d’Oliva, han convocat la XXVI edició del Concurs de Cartells de Setmana Santa, en el qual podran participar totes les persones que ho desitgen, de forma individual o grupal, amb treballs de creació pròpia, originals i inèdits, que no hagen estat presentats en altres concursos i que no suposen, en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades propietat d’altres artistes.

Les obres es podran finalitzar fins al dia 4 de febrer a les 14h, al Departament de Serveis Culturals de l’Ajuntament d’Oliva al carrer Major, 10, des de les 9 del matí fins a les 13h.

El jurat es reunirà el divendres 4 de febrer a les 20h, al Casal de la Parròquia de Santa Maria, per a procedir a la valoració de les obres presentades i emetre el seu veredicte. El premi es notificarà, de manera personal, a la persona o persones creadores del cartell guanyador i el finalista.

El premi serà de 600 euros per al cartell guanyador, i hi haurà un premi de 200 euros per al cartell finalista. Els premis podran quedar deserts si el jurat ho considera.

Totes les obres premiades seran propietat exclusiva de la Junta Central de Germandats, que podrà editar qualsevol d’elles en qualsevol publicació.

Yolanda Navarro, regidora de Festes, ha valorat el treball de la Junta, ja que segons ha explicat “cada any continua apostant per l’art i la tradició com a signe d’entitat”. A més, ha afegit que: “Amb aquest concurs, Oliva es converteix en una ciutat referent culturalment, on tots i totes poden participar, sense importar el seu origen. L’únic requisit és estimar la Setmana Santa i gaudir d’ella a través de l’art i la cultura”.

L’exposició de cartell es podrà visitar des del dia 6 al 27 de març, al Museu Etnològic d’Oliva. Els interessats podran visitar-la de dimarts a dissabte, de 10 a 13:30h, i de 16 a 19h. Els diumenges des de les 11h fins a les 13:30h.

En aquest enllaç trobaràs totes les bases del concurs.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *