foradia cdturisme

Alcoi presenta a Fitur el Pla de Sostenibilitat Turística

A més de l'Ajuntament d'Alcoi, també estarà representada l'Associació Provincial de Turisme Alacant Interior, Masia la Mota, que farà un tast d'Oli, i Quality Tours Mariola, que donarà a conéixer les seues rutes

Alcoi assistirà un any més a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Madrid, una fira que se celebrarà des del dia 19 al 23 de gener. El dia 19, Alcoi formarà part d’una taula redona organitzada pel Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació d’Alacant, en la que participaran les localitats que formen part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents.

Des de la regidoria de Turisme es mantindran reunions amb diferents agents i institucions, i el dia 20 de gener, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, presentarà el Pla de Sostenibilitat Turística, que començarà a desenvolupar-se durant aquest 2022, gràcies a una inversió inicial de 3 milions, procedents dels fons europeus.

El sector turístic d’Alcoi també estarà representat per la presidenta de l’Associació Provincial de Turisme Alacant Interior, Indira Amaya, gerent de l’Hotel Masia la Mota, que farà una presentació d’oleoturisme. També estarà present l’empresa de guies locals Quality Tours Mariola, que farà una presentació de les seues rutes: ‘Rutes de misteri a Alcoi: darrere de la pista de Jack l’esbudellador’, ‘Ruta del modernisme a Alcoi’, i l’excursió escolar, ‘Alcoi ciutat del Nadal’.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha destacat la participació de la ciutat en aquest esdeveniment, que segons ella, servirà per a donar a conéixer tots els avanços que s’estan duent a terme en clau de Destinació Turística Intel·ligent: “Es tracta d’un àmbit en el qual la nostra ciutat està sent pionera i que suposa un atractiu diferencial respecte a altres destinacions. Estem molt implicats a implementar aquest model de turisme sostenible, integrador i intel·ligent, que és la línia que marca Europa i en la qual Alcoi s’ha avançat i està ja destacant”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *