foradia aproop

Èxit a la celebració del 75 aniversari de les Calderes

Des de l'Ajuntament d'Oliva asseguren que en tot moment es van complir les mesures de seguretat en aquesta tradicional festa que se celebra per Sant Antoni

La regidoria de Festes d’Oliva, i els Festers de Sant Vicent han organitzat un any més les tradicionals Calderes de Sant Antoni i el seu porrat. Una festa que compleix 75 anys, i que enguany, per culpa de la pandèmia s’ha hagut de realitzar complint les mesures de seguretat.

Durant el cap de setmana, la ciutadania va gaudir d’una àmplia programació, que va començar el divendres amb la inauguració del Mercat Modernista, en el qual es van poder veure a persones vestides d’aquesta època, el mercat d’oficis, ceràmica i tallers.

A més, en la jornada del dissabte es van dur a terme les tradicionals Calderes de Sant Antoni, amb mesures de seguretat i racions per a emportar, però encara així, es va aconseguir que molts veïns i veïnes pogueren degustar l’arròs amb fesols i naps.

La música en directe també va tindre el seu protagonisme gràcies al grup JotaJaybers Pop Rock, i el Grupo Ñ, que van actuar també complint les mesures sanitàries.

Yolanda Navarro, regidora de Festes, ha agraït el treball dels Festers de Sant Vicent, que any rere any han organitzat aquesta festivitat, i que a més, en aquesta edició han hagut de treballar més per tal d’adaptar les Calderes de Sant Antoni a la situació pandèmica. “Han estat mesos de reunions i modificacions en la planificació, però el treball ha tingut la seua recompensa, un poble feliç amb les festes i el seu porrat”, ha declarat Navarro.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *