foradia subscriutegrat

L’IES Jaume I rep la visita d’Elías Biosca per a parlar sobre el sector tèxtil

Elías és exalumne d'aquest institut d'Ontinyent, i actualment treballa en l'empresa Tèxtil Mora S.L de la mateixa localitat

El dia 19 de gener va visitar l’IES Jaume I d’Ontinyent Elías Biosca, exalumne de tèxtil. Biosca va donar una xarrada motivacional sobre el sector tèxtil. Actualment, aquest exalumne treballa com a encarregat de la secció d’ordit i telers Raschel per a la fabricació de mantes a l’empresa Tèxtil Mora S.L, ubicada en Ontinyent.

Durant la seua intervenció va comentar la seua trajectòria professional des de que va finalitzar la seua formació teòrica. Biosca va explicar que gràcies a la seua formació en el sector i la seua actitud per a aprendre constantment, no ha parat de fer feina arribant a ser l’encarregat d’una important empresa tèxtil.

A més, va destacar que falta personal qualificat que conega mínimament el sector, i que aquestes persones són sol·licitades per les indústries, no sols de la comarca de la Vall d’Albaida, també a altres com l’Alcoià, o altres zones en les quals aquesta indústria és destacada.

Elías Biosca va recalcar que és crucial aprendre a eixir de la “zona de confort” i tindre una actitud positiva de cara a poder enfrontar-se a l’evolució de la tecnologia i els nous mètodes de fabricació i especialització que constantment es produeixen en el mercat tèxtil.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *