foradia ivace

L’Ajuntament de Bocairent explica la gestió al seu veïnat

Aquesta primera reunió tindrà lloc el divendres 28 de gener i es parlarà principalment en el pressupost de l'any 2022

Des de la regidoria de Transparència, Comunicació i Participació de Bocairent, ha posat en marxa una nova iniciativa que té com a objectiu donar a conéixer a la ciutadania qüestions rellevants de la gestió municipal. Per això es farà una reunió oberta que porta com a títol ‘L’Ajuntament respon’ i que pretén analitzar conjuntament amb els veïns i veïnes un aspecte destacat per al poble.

Cada convocatòria trimestral tindrà una primera part amb representants del consistori, que explicaran el tema de debat, i després, hi haurà una segona part perquè els assistents puguen plantejar dubtes, formular propostes o explicitar els seus punts de vista sobre l’objecte de trobada. Sergio Gandía, regidor d’aquesta àrea, ha explicat que: “La finalitat principal és que les bocairentines i els bocairentins tinguen la màxima informació del que fem al si de la seua administració més pròxima”.

La primera d’aquestes reunions se celebrarà el dia 28 de gener a les 19:30h a la sala Joan de Joanes. En aquest cas es parlarà sobre el pressupost per al 2022. Gandía ha comentat que: “Volem explicar de primera mà les claus dels comptes municipals i que el veïnat tinga l’oportunitat de saber quines són les partides d’ingressos i de despeses amb què compta l’Ajuntament per a enguany”. El regidor també ha indicat que la seua àrea té la intenció de continuar acostant la gestió municipal a la ciutadania, i per això ha argumentat que: “Des de setembre de 2019 es du a terme ‘L’Ajuntament a peu de carrer’ amb què cada trimestre l’equip de govern atén la població en un espai públic del poble; des de fa uns quants mesos, retransmetem en directe les sessions plenàries; ara posem en marxa ‘L’Ajuntament respon’, i ja estem treballant en noves iniciatives que continuen obrint el consistori i les decisions que prenem a totes i a tots”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *