foradia subscriutegrat

Reunió entre la Cambra de Comerç d’Alcoi, l’Ajuntament, i els responsables de les àrees empresarials

Aquesta reunió s'ha celebrat per tal de planificar les ajudes de l'IVACE

Els representants de les diferents àrees industrials d’Alcoi, la Cambra de Comerç, FEDAC, DATO, JOVEMPA i l’Ajuntament d’Alcoi s’han reunit per a planificar els projectes i millores per als polígons, que s’inclouran en la convocatòria de les ajudes de l’IVACE.

Per part de l’Ajuntament han assistit els regidors d’Empresa i d’Indústria, Alberto Belda i Jordi Segura, i a més, també estaven presents els tècnics municipals.

Pablo de Gracia ha estat al capdavant de l’encontre amb els responsables dels polígons industrials de la ciutat, que han aportat la informació sobre deficiències, i les propostes que han fet per a incloure-les en aquesta convocatòria de la Generalitat. Per la seua part, l’Ajuntament ha plantejat les seues millores, i s’ha acordat donar-los forma i prioritzar per a assistir de forma conjunta i coordinada a les ajudes.

Respecte a aquestes millores han de veure amb la culminació de projectes iniciats en anys anteriors, així com obres en accessos, torres de mitja tensió, millora dels carrers, i un problema que tenen totes aquestes empreses, la falta d’aparcament. Durant les pròximes setmanes es formalitzarà la convocatòria.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *