foradia cdturisme

‘Parla amb l’alcalde, t’espera al carrer’ és la nova iniciativa de Pego

Aquesta idea té l'objectiu que l'equip de govern puga conéixer de primera mà les inquietuds dels pegolins i pegolines i així poder resoldre els seus problemes

L’alcalde, Enrique Moll, eixirà al carrer per saber de primera mà les necessitats dels veïns i veïnes de Pego, i per això s’ha posat en marxa la campanya ‘Parla amb l’alcalde, t’espera al carrer’. Aquesta iniciativa té com a objectiu apropar el treball de l’Ajuntament més a prop de la ciutadania, i poder recopilar propostes i resoldre els problemes dels pegolins i pegolines.

A partir de la pròxima setmana es podran fixar cites periòdiques en les quals l’alcalde, Enrique Moll, i altres membres de l’executiu, seuran al carrer amb els seus veïns, i cada vegada estaran en un punt diferent del poble. Moll ha explicat que: “Els encontres serviran per a explicar el treball que s’està desenvolupant cada dia al consistori, els projectes que estan en marxa, les propostes de futur, i també, per conéixer aquelles coses que preocupen als veïns, que necessiten proposar tota classe d’iniciatives, de qualsevol departament. En definitiva, es tracta d’aconseguir que l’Ajuntament siga molt més proper i que els veïns i veïnes se senten part activa”.

El primer d’aquests encontres serà amb els veïns del carrer Llavador el dimecres 16 de febrer. Seguidament, s’aniran fixant al calendari altres reunions amb el veïnat d’altres carrers.

“En definitiva, és una forma d’ampliar el servei d’atenció als veïns i veïnes que es realitza diàriament a les dependències municipals, traslladant-ho en aquest cas als carrers, a les seues cases”, ha conclòs l’alcalde.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *