foradia subscriutegrat

Trobada de sensibilització contra els delictes d’odi al col·lectiu LGTBIQA+ al Campus d’Alcoi de la UPV

L’acte organitzat per membres de DIVERSA UPV tindrà lloc el dijous 17 de febrer a les 12:30 a l’Edifici Carbonell de la universitat.

Aquest dijous 17 de febrer es produirà una trobada al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) de conscienciació sobre els delictes d’odi en el col·lectiu LGTBIQA+. L’encontre tindrà lloc a les 12:30 en l’Edifici Carbonell a la Sala de Graus ‘Roberto García Payá’.

A la trobada participaran el membre de l’associació IRIS, Antonio Pérez, que abordarà la rellevància de la figura d’Angie Simonis, activista LGTBI d’Alacant. També participarà en l’encontre Adela Erades titulada en Criminologia per la Universitat d’Alacant i també membra de l’associació IRIS que parlarà sobre la problemàtica dels delictes d’odi contra el col·lectiu LGTBIQA+. A més, el periodista i membre de l’associació Mariola LGTBI, Antonio Teruel, tractarà la rellevància dels mitjans de comunicació en la sensibilització per a fer front als discursos d’odi en la societat.

Participaran Antonio Pérez, membre de l’associació IRIS, que parlarà de la figura d’Angie Simonis, activista LGTBi d’Alacant. A més, comptarà amb la presència d’Adela Erades, també de l’associació IRIS, titulada en Criminologia per la Universitat d’Alacant, que tractarà la problemàtica amb els delictes d’odi en el sistema judicial. En la trobada també participarà Antonio Teruel, periodista, membre de l’associació Mariola LGTBI, que parlarà sobre el paper dels mitjans de comunicació en la conscienciació contra els discursos d’odi cap al col·lectiu.

La trobada de conscienciació està coordinada i dirigida per membres de DIVERSA UPV i amb la col·laboració de les associacions IRIS LGTBI i Mariola LGTBI. L’acte es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Campus d’Alcoi de la UPV.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *