foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Oficina d’assistència en matèria de registres de Pego millora els seus servicis

Les obres suposen un total de 51.000 euros, millorant l'espai i organització de la planta baixa de l'Ajuntament

Pego ha informat de la millora en l’oficina d’assistència en matèria de registres, gràcies a unes obres que milloren l’espai i reorganitzaran la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament. Les obres compten amb un pressupost de 51.000 euros i són finançades parcialment per la Generalitat Valenciana.

Aquestes obres busquen millorar l’actuació dels servicis que es presten al ciutadà de la localitat, com els registres, l’empadronament o l’atenció als veïns i veïnes de Pego.

Segons s’ha informat des de Pego, les obres de rehabilitació ja han finalitzat, però encara no hi ha una data fixada per a què el personal que presta el servei a la dependència municipal torne al seu lloc de feina. “Encara s’han d’acabar alguns detalls tècnics com ordenar el mobiliari o habilitar la connexió a servidors”, assenyala Laura Castellà, regidora d’Urbanisme. Ara per ara, els treballadors d’aquest servei estan situats a la Cambra Agrària, un edifici situat a tan sols uns metres del principal.

Laura Castellà ha informat que, a més de l’aprofitament de l’espai i llum, també s’ha dotat d’una instal·lació funcional versàtil pel treball del personal de l’Ajuntament i s’ha habilitat una nova entrada, a l’accés lateral per a evitar que “la gent espere en perill pel pas de vehicles si estan esperant fora de l’edifici, en definitiva, un espai més segur”, detalla la regidora d’Urbanisme de Pego. L’entrada principal es reservarà per a esdeveniments de protocol.

Aquestes obres estan programades dins del projecte Avancem dissenyat per l’Ajuntament de Pego i el muntant de les obres ha suposat un total de 51.000 euros, el 45% dels quals està subvencionat per la Generalitat i la resta es fa càrrec el consistori municipal.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *