foradia subscriutegrat

Pego celebra la Baixada del Riu Bullent

Té lloc el 3 de febrer, una jornada que uneix diversió i compromís amb el medi ambient

La població de Pego viu al mes de febrer un dels moments festius més populars, amb la celebració d’un Carnestoltes referent i multitudinari, al que acudeix gent d’infinitat de poblacions, fins i tot allunyades.

Aquest any, l’objectiu de l’Ajuntament ha estat promocionar de manera especial les tres parts, és a dir, els tres caps de setmana que tenen lloc actes amb motiu d’aquesta celebració, “ja que si bé les pegoniles i pegolins gaudeixen d’aquestes tres cites, hem volgut que també els potencials visitants les coneguen i s’animen a vindre, perquè estem segurs que els agradarà. I per això hem promocionat a Fitur aquesta trilogia, amb la Baixada del Riu Bullent, Carnestoltes i el Festival d’Arts Escèniques, i la Pinyata”, tal com explica la regidora de Festes, Anna Llopis, qui remarca que “les millors històries es conten en tres parts”. La maquilladora Nuria Adraos ha plasmat l’essència d’aquestes celebracions en tres generacions, pintant la seua pell amb motius de contes al·legòrics a les tres jornades festives.

La primera cita ve el 3 de febrer amb la Baixada del Riu, “és una jornada molt esperada, que uneix diversió i compromís amb el medi ambient”, apunta l’edil. I és que l’enginy en les embarcacions artesanals i sostenibles i en les disfresses s’uneixen a la neteja del riu, en una festa que porta des dels anys 80.

El dia 10 de febrer tindrà lloc el Festival d’Arts Escèniques, aquest any dedicat als contes infantils, i Carnestoltes, i el dia 17 la Pinyata.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *