foradia cdturisme

Enric Valor tindrà la seua ruta per Castalla

Amb aquesta 'Escape Route' es pretén que els visitants puguen descobrir la ciutat de forma lúdica

Des de l’Ajuntament de Castalla han elaborat una ruta en forma ‘Escape Route’ amb Enric Valor com a protagonista, i que té com a nom ‘Castalla, la rondalla perduda’. Amb aquesta iniciativa de la regidoria de Turisme, es busca augmentar les visites a la localitat i que els visitants puguen descobrir el municipi d’una forma lúdica.

Maite Gimeno, regidora de Turisme, ha explicat que: “a través de la ruta proposem una aventura que poden realitzar les famílies i els grups. Només necessiten un telèfon mòbil o una tauleta amb connexió a internet, sense necessitat d’instal·lar cap App o programa, sols anant a la direcció escapede.es”.

Els participants d’aquesta ruta es posaran en la pell d’un jove Enric Valor, i durant la visita l’escriptor ha de fer una tasca de recopilació de les rondalles valencianes per a protegir el futur de tota la humanitat. Mentre discorre la història, les persones visitaran i coneixeran el patrimoni, la història i la cultura de la ciutat, en una iniciativa pionera que treu tot el profit a la tecnologia actual. D’aquesta manera, Castalla pot oferir opcions d’entreteniment als turistes i visitants durant 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.

‘Castalla, la rondalla perduda’ consta de 16 etapes o jocs que hi ha que resoldre per tal d’aconseguir l’objectiu final. Per a poder anant superant els jocs s’ha de seguir la ruta marcada pels carrers de la ciutat. L’inici de la ruta és des de l’oficina de turisme, i acaba al parc municipal. Els enigmes dels diferents jocs es poden desxifrar gràcies a la informació disponible en l’entorn urbà. Per a poder completar el recorregut, els participants hauran de visitar els comerços locals adherits al projecte.

La regidora de Turisme, ha indicat que: “tenim la intenció d’aglutinar els nombrosos recursos de Castalla per a aconseguir un producte turístic que ens permeta crear un paquet o experiència fàcilment comercialitzable per part de tour operadors i agències, amb l’objectiu de potenciar les visites i l’activitat turística”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *