foradia subscriutegrat

Gandia organitza un festival solidari per als refugiats ucraïnesos

L'acte se celebrarà durant tot el dia del 9 d'abril sota el lema 'Totes i tots amb Ucraïna' amb un preu de 5 € per entrada

L’Ajuntament de Gandia ha anunciat, aquest dimecres 6 d’abril, la celebració d’un festival solidari en benefici dels refugiats ucraïnesos acollits a la Safor, a causa de la guerra al seu país. Liduvina Gil, la regidora de Cooperación, ha remarcat que “l’objectiu és recaptar fons per a cobrir les necessitats bàsiques d’aquestes persones que, actualment, es troben en una greu situació”. Al costat de la regidora, també han comparegut el titular de Cultura, Nahuel González, el cantautor gandià, Javier Puig, el president del Centre Històric Comercial, Pedro Izquierdo, i el vicepresident de Creu Roja Gandia, Toni Martí.

L’acte està previst per a tot el dissabte 9 d’abril des de les 11 hores fins a les 02:30 hores. ‘Totes i tos amb Ucraïna’ serà el lema del festival solidari que comptarà amb diversos grups i Dj’s. La plaça del Tirant ha sigut el lloc seleccionat perquè els assistents puguen gaudir dels diferents estils musicals, que van des del jazz fins al rock, passant pel pop i el remember.

Cal destacar que, els més menuts també disposaran d’un espai exclusivament per a ells, equipat amb jocs d’animació infantil. La Fàbrica de Riures ha organitzat diversos tallers destinats als més menuts com: treballs manuals, risoteràpia i jocs infantils.

Tots els diners que recapte el festival serà gestionat per la Creu Roja, qui s’encarrega de les necessitats bàsiques dels ucraïnesos refugiats a la comarca de la Safor. “Gandia és una ciutat solidària, el dissabte donarem suport a un col·lectiu que necessita la nostra ajuda”, ha afirmat González, el titular de Cultura de Gandia. L’entrada del festival és de 5 €, amb una consumició inclosa. Els menors de 12 anys tindran entrada gratuïta.

Les entrades podran adquirir-se als comerços del Centre Històric i al mateix festival. Tanmateix, es podrà aportar més quantitat si així ho decideix cadascú. Per altra banda, també s’ha obert el compte FILA ZERO amb el número ES44 3159 0015 8920 5225 7926 per a qui decidisca fer un donatiu per als refugiats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *