foradia subscriutegrat

Bocairent es prepara per al turisme de Setmana Santa i Pasqua

L'oferta turística compta amb 12 punts visitables, s'augmenten els horaris de visita i s'amplien els banys públics per als turistes

L’Ajuntament de Bocairent ha confirmat que el municipi reforçarà la seua oferta turística de cara a les properes festivitats de Setmana Santa i Pasqua. Aquests dos moments de l’any són els períodes en els quals Bocairent rep més presència de turistes. Per aquest motiu, la regidora de l’àrea de Turisme, M. Luz Pascual, ha afirmat que, després de dos anys anòmals a causa de la pandèmia, “aquesta serà una campanya de plena normalitat, sense pràcticament restriccions. Per tant, confiem que el nostre poble torne a ser referència turística de les destinacions valencianes d’interior”.

L’Ajuntament en col·laboració amb els agents turístics, en els que s’inclouen l’Associació d’Hostaleria i Turisme de Bocairent, han elaborat un fullet especial amb tota la informació de la programació compresa entre el 14 i el 18 d’abril i el 22 i 25 d’abril. D’aquesta forma queden reflectits els horaris d’obertura dels recursos turístics, l’oferta de restauració o les activitats que se celebren.

“Bocairent compta amb una àmplia oferta, integrada per dotze punts visitables, als quals cal sumar les possibilitats que ofereix el Barri Medieval i la serra de Mariola”, explica M. Luz Pascual. La regidora també ha confirmat que s’han habilitat cinc banys públics per a fer front als turistes que apleguen aquests dies. A més, també s’han ampliat els horaris dels recursos turístics.

Cal destacar, entre totes les activitats programades pel consistori municipal, la tercera edició del mercat renaixentista, que es produirà del 15 al 18 d’abril. El mercat comptarà amb vint-i-cinc punts de venda de productes artesanals. Així mateix, Bocairent també gaudirà de la XIV Fira del Llibre els dies 23 i 24 d’abril. La Plaça de Bous albergarà aquesta festivitat en la qual es podran adquirir publicacions i participar en diferents propostes literàries.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *