foradia subscriutegrat

Samuel Medina nou secretari comarcal de les joventuts de Compromís

Aquesta decisió es va prendre al Congrés Comarcal que va celebrar-se a Castalla, al que van assistir una gran quantitat de joves, i també va estar present el conseller d'Economia Rafael Climent

El dissabte 9 d’abril va celebrar-se a Castalla el Congrés Comarcal (Alcoià-Comtat) de Compromís, en el qual va elegir-se al nou secretari comarcal de Joves, i en el qual va estar present el conseller d’Economia, Rafael Climent. Samuel Medina, d’Alcoi ha sigut l’elegit, i té com a un dels seus principals objectius consolidar el creixement de les joventuts, apostar pel municipalisme i afrontar les eleccions municipals de 2023 amb un projecte fort que defense a la gent de les comarques de l’Alcoià i El Comtat.

A més de Samuel, l’equip estarà format per diferents joves dels pobles de les comarques: Carla Payà, Bea Francés i Ivan Ferre, de Banyeres de Mariola; Adrià Mompó, d’Alcoi; Paula Sánchez i Javi Sansalvador de Cocentaina; i Pepe Candela, de Castalla.

“Aquest és un equip fort, col·laboratiu i preparat per a fer front als reptes que tenim al davant”, ha indicat Medina.

En l’últim any les Joventuts de Compromís han augmentat un 50% la seua militància, i segons el nou secretari això demostra “que les persones joves volem participar en la política i ens impliquem per transformar la nostra societat. Els Joves PV i Compromís defensem la política feta des dels nostres pobles i cuitats i entenem que cal treballar per construir entre tots i totes, el futur de la nostra comarca”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *