foradia subscriutegrat

Muro posa a la venda les cadires per a l’entrada de Moros i Cristians

Les cadires es poden adquirir via digital o de manera física al Castell situat a la Plaça del Matzem a partir del 14 d'abril

La Junta de Festes de Muro ha disposat per a aquest 14 d’abril dos webs perquè la gent puga comprar les cadires disposades a les entrades Mora i Cristiana d’aquest any. Les cadires es poden adquirir en línea a través de www.sillasmorosycristianosmuro.com i www.entradasatualcance.com.

Cal destacar que, els veïns que tenen les cases al llarg del recorregut poden comprar les cadires de l’11 al 13 d’abril en les oficines de la Junta de Festes en el Castell de la plaça del Matzem des de les 19 h fins a les 21 hores. En canvi, la venda al públic general també està prevista per al 14 d’abril. Les cadires es podran aconseguir de forma física a les oficines de correus de Muro o al Castell.

L’Ajuntament de Muro i la Junta de Festes han previst per a enguany dues pàgines web perquè la gent puga comprar les cadires per al 7 de maig (entrada mora) i el 8 de maig (entrada cristiana). Com ja és sabut, el recorregut d’aquest any tindrà lloc per la carretera principal i no pel centre històric.

Per altra banda, Muro gaudirà de tot un mes d’abril replet d’actes festers. El proper diumenge 17 d’abril es produirà la entraeta de Pasqua, pel recorregut habitual, a partir de les 23:30 hores.

Una data assenyalada en el calendari fester murer és el dia 24 d’abril amb la Publicà. L’Angelet pronunciarà la poesia “La Anunciación de la Fiesta” a l’Ajuntament davant de tots els assistents. Abans d’això les autoritats festeres i els publicadors infantils es reuniran a la plaça de l’Ermita. Per a finalitzar els actes festers del mes d’abril, el dia 30 es produirà el recorregut tradicional per a les Entradetes Oficials.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *