foradia subscriutegrat

El Club Mussol celebra el Dia Internacional del Jazz 2022

El Jazz Club Mussol organitza, amb col·laboració de Les Muntanyes i El Grat, un concert a la Mujer Barbuda d'Alcoi per al 28 d'abril

Un any més, El Club de Jazz El Mussol ha preparat una programació especial per a celebrar el dia internacional d’aquest estil de música que tants adeptes té arreu del món. Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de Les Muntanyes i El Grat, organitza un concert del Comboi “el jazz local” més algunes col·laboracions.

Cal recordar que el Dia Internacional del Jazz se celebra el 30 d’abril, però aquest any El Mussol s’avança dos dies. El concert tindrà lloc el proper 28 d’abril, a les 20:15 hores al local de la Mujer Barbuda en Alcoi. L’entrada constà amb una donació de 5 euros.

Tanmateix, el concert comptarà amb la presència de Moisés Olcina al saxo, Juanvi Vicedo a la guitarra, Carles Carbonell al baix elèctric i Javi Blanquer a la guitarra. D’aquesta manera el Club Mussol i Les muntanyes busquen apropar a la població, un estil musical que va néixer a Nova Orleans en els Estats Units.

Com bé recorden des del Club Mussol, segons un estudi de l’ONU, el jazz ajuda a estimular el diàleg entre les persones, a més de ser un símbol d’unitat i pau arreu del món.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *