foradia mediambient

Es busquen solucions per al vessant de La Beniata

Representants de l'Ajuntament d'Alcoi i de la Universitat Politècnica de València, s'han reunit per a buscar solucions i poder actuar als terrenys al més prompte possible

L’Ajuntament d’Alcoi i la Universitat Politècnica de València s’han reunit per a buscar una solució tècnica consensuada que garantisca l’estabilitat del vessant de la Beniata. A l’encontre van assistir el vicealcalde d’Alcoi, Jordi Martínez, i la vicerectora d’Infraestructures de la Universitat Politècnica de València, Débora Domingo.

En la reunió es van posar en comú les discrepàncies sobre la titularitat dels terrenys, i es va acordar creuar tota la documentació disponible per a saber a qui li correspon la propietat i el pagament de les actuacions, encara que, independentment de qui siga el propietari, es va pactar començar a buscar solucions i es va emplaçar als tècnics a una reunió per a la pròxima setmana per a decidir quines seran les obres que es duran a terme, i així poder iniciar el procés de licitació.

Jordi Martínez, ha destacat que: “el més important és garantir la seguretat d’aquests terrenys i fer-ho ràpidament. Comprenem la preocupació i les molèsties que comporta aquesta situació, especialment per als veïns del carrer, per la qual cosa volem que el procés siga àgil i oferisca garanties que no torne a haver-hi despreniments de terra”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *