foradia subscriutegrat

FEDAC satisfeta per les ajudes als polígons de les comarques

A més, ha valorat positivament la col·laboració de les àrees empresarials amb les diferents administracions

La Federació d’Empreses de l’Alcoià i El Comtat, FEDAC, ha valorat de forma positiva la implicació i el treball que s’ha fet conjuntament entre les administracions públiques i els empresaris d’aquestes comarques en la tramitació i la consecució d’ajudes per a la modernització de les àrees empresarials de les comarques, unes ajudes que ha publicat l’IVACE.

Des de FEDAC han celebrat que l’Administració autonòmica haja destinat quasi tres milions d’euros per als Polígons de l’Alcoià, la Foia, i El Comtat. Segons ha comentat Natxo Gómez, president de FEDAC aquesta és “una assignació molt necessària i repercutirà directament en la millora d’accessos, infraestructures i desperfectes dels polígons”. A més, ha aclarit que ell és de l’opinió que la millora de les àrees industrials repercuteix directament en l’atracció d’empreses i en l’ampliació i consolidació de les actuals: “Portem anys, i de manera ordenada i marcant prioritats, millorant els nostres polígons. Això beneficia en el dia a dia de les empreses i fomenta la seua consolidació. A més, les inversions i la bona salut dels polígons serveixen perquè les empreses foranes decideixen implantar-se a les comarques i perquè altres estiguen pensant canviar la seua ubicació no ho facen”.

FEDAC també ha volgut felicitar la gran predisposició de la Conselleria d’Economia i concretament de l’IVACE en la millora de les àrees industrials, així com la implicació pressupostària dels consistoris. Des de la federació han volgut animar a altres administracions perquè continue apostant pel sector de la Indústria, que sens dubte, asseguren, “és un dels més importants motors econòmics d’aquestes comarques”, comenten des de la federació.

Concretament, els polígons que han rebut ajudes han sigut, en Alcoi, el de Cotes Altes, Cotes Baixes, Santiago Pay-Sembenet, La Beniata, i El Castellar. En Banyeres han sigut per a Les Barranquetes i Les Molines; a Cocentaina, els polígons que s’han beneficat han sigut el de Sant Cristòfol, i el Muro al del Pi i en Gaianes al del Pla.

Amb les subvencions que s’han concebut, es duran a terme projectes que tenen a veure amb la reurbanització de les rotondes, canviar la il·luminació a LED, soterrar la xarxa electrònica, reurbanitzar accessos i carrers interiors, retirar torres d’alta tensió, i en el cas del polígon de Cotes Baixes d’Alcoi, es farà una renovació integral del clavegueram del carrer G.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *