foradia subscriutegrat

La Generalitat Valenciana condecora a Ràdio Pego, Acció Urgent i la Policia Local per la seua tasca en l’incendi d’agost

Les tres entitats pegolines han rebut la medalla de Protecció Civil per tal de reconéixer el treball i l'ajuda prestada en els moments més crítics

Ràdio Pego, Acció Urgent i la Policia Local de Pego, han rebut la medalla de Protecció Civil per part de la Generalitat Valenciana, per la labor que van realitzar durant l’incendi que es va viure en el mes d’agost a la Vall d’Ebo. Amb aquesta condecoració s’ha volgut reconéixer el treball i l’ajuda prestada en els moments més complicats.

L’alcalde de Pego, Enrique Moll, ha manifestat durant l’acte que: “Van estar fent costat als que ho necessitaven en els moments més crítics. Van ser i són un exemple a seguir”.

Aquestes tres entitats van prestar els seus serveis de manera ininterrompuda des de l’inici del foc, com bé a recordat l’edil: “L’equip de Ràdio Pego ens va sorprendre per la seua labor, ja que en l’incendi que patim l’any 2015 no vam tindre tal cobertura. Ens van mantenir informats en tot moment, ben informats. Van estar en els moments més importants, durant totes les reunions en el lloc de comandament. Van ser un altaveu per als afectats per a demanar ajuda”. Respecte als agents de la Policia Local, ha recordat que: “Van complir amb la seua comesa com sempre, però van ser un pas més enllà. Van col·laborar en tot moment a facilitat la labor dels bombers i altres cossos d’extinció del foc; van ajudar a veïns i veïnes que el necessitaven en els moments més crítics. Per a molts i moltes van ser àngels de la guarda, ja que van ser els primers que van ajudar en les tasques de desallotjament”.

Moll també ha tingut paraules per a Acció Urgent: “Són un equip que fa un treball increïble i en els dies de l’incendi no van ser menys. Sempre van estar ajudant en tot el que va ser necessari, tant a veïns i veïnes, així com tasques de coordinació en l’edifici de l’antic Institut, on es va situar a tots els veïns que van haver d’abandonar les seues cases durant els moments més angoixants”.

L’alcalde es va reunir amb la Generalitat i amb l’Agència Valenciana d’Emergències, que van demanar a Enrique Moll a transmetre el seu agraïment i reconeixement, a través d’aquesta condecoració, a les tres entitats.

A banda, el cap del govern local, ha volgut agrair a la resta d’entitats, associacions, empreses, i veïnat que va ajudar en aquest incendi històric, “perquè entre tots vam demostrar que som una comunitat, som un poble solidari”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *