foradia subscriutegrat

Alcoi acull una nova sessió de ‘Alimentando Lluvias’ amb la poeta Mercé Climent

Aquesta jornada està organitzada per l'Institut Juan Gil-Albert, i se celebrarà a la Casa de la Cultura el dijous 12 de maig a les 19:30h

L’Institut de Cultura Juan Gil-Albert ha organitzat una nova sessió del cicle de poesia ‘Alimentando Lluvias’, i en aquesta ocasió se celebrarà a Alcoi, a la Casa de la Cultura, en la vesprada del dijous 12 de maig.

Aquest esdeveniment comptarà amb l’escriptora alcoiana Mercé Climent, i segons ha comentat la vicepresidenta de la Diputació i diputada de Cultura, Julia Parra: “aquesta proposta, amb una trajectòria de més d’una dècada a l’esquena, i gran acollida per part de la comunitat literària, té com a objectiu posar en relleu l’ampli panorama poètic del qual gaudeix la província d’Alacant en l’actualitat des d’una perspectiva d’encontre i proximitat”.

Com ja s’ha comentat, aquesta sessió estarà a càrrec de Mercé Climent, que és enginyera agrònoma, i llicenciada en Filologia Hispànica. Actualment, compagina l’escriptura i la tasca d’editora. Entre els seus treballs hi ha títols infantils com ‘Lina Panxolina’, ‘El cuaderno Mágico’, ‘Marco y el poder sobre el tiempo’, ‘Moros y Cristianos’, o ‘El Misterio de los Reyes Magos’, o novel·les com ‘Soñando con Alexia’, ‘Amor en la ciudad de los puentes y Mariola’ o el poemari ‘Infinitamant’. Molts d’aquests treballs han estat guardonats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *