foradia subscriutegrat

Jaume Pascual, alcalde de l’Alqueria d’Asnar, ja és Fill Predilecte de la província

Des de la Diputació d'Alacant s'ha donat aquest reconeixement a la dedicació d'aquest alcalde que porta en el càrrec més de 43 anys

Jaume Pascual, alcalde de l’Alqueria d’Asnar, ha rebut la medalla que el reconeix com a Fill Predilecte de la Província d’Alacant. Aquest edil ha estat més de 43 anys al capdavant del govern del seu poble, i és un dels més veterans de tota la província.

L’escenari en el qual s’ha celebrat aquest homenatge ha sigut la finca El Caserío de Muro d’Alcoi, i en ell han estat presents Carlos Mazón, president de la Diputació, Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, i altres diputats provincials, la corporació municipal, alcaldes de la comarca, consellers, diputats nacionals, i altres càrrecs públics, així com família i amics de Jaume Pascual que han volgut estar en un dia tan especial. En total més de 300 persones.

Julia Parra, vicepresidenta primera de la Diputació s’ha encarregat de conduir l’acte, en el qual es va projectar un vídeo sobre la figura de l’homenatjat des dels seus inicis en la política en l’any 1979, quan es va convertir en alcalde amb 23 anys, sent el més jove quan es va restaurar la democràcia.

Els presents en aquest homenatge van destacar la capacitat de diàleg de Pascual i el seu treball en la cerca d’acords polítics.

El protagonista d’aquest dia va anunciar durant l’acte que ja no tornarà a presentar-se com a candidat a l’alcaldia per a les eleccions de maig, i que de fet, abandonarà la política. També va agrair aquest reconeixement i va indicar que és “un suport al món rural, que deu reivindicar-se cada dia”, i per això, ha volgut compartir aquest reconeixement “amb tots els regidors i alcaldes del món rural, que fan possible el dia a dia i la vida dels nostres pobles”.

Durant el seu discurs tampoc van faltar paraules per a la seua família per estar al seu costat, i per als regidors que han acompanyat a Pascual durant la seua llarga carrera política: “Jo he sigut constant a l’hora de rodejar-me dels millors equips en l’Ajuntament”.

Aquesta mateixa distinció també la va rebre l’alcalde d’Almudaina recentment, ja que és l’alcalde més veterà d’Espanya.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *