foradia subscriutegrat

L’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant presenta ‘Cor i terra’ a Onil

L'obra es representarà el dissabte 21 de maig a les 19.30 h. Les entrades seran gratuïtes

L’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant representa en el Centre Cultural Eusebi Sempere d’Onil, l’obra titulada ‘Cor i terra’, aquest dissabte 21 de maig a les 19.30 h. L’entrades seran gratuïtes.

Cor i Terra és una obra d’investigació i de creació col·lectiva de l’Aula de Teatre de la UA  sobre l’ecologia i el medi ambient que busca reconnectar emocionalment l’ésser humà amb l’entorn natural.

En paraules del director, Iván Jiménez: “Amb aquest marc excepcional que tenim de pandèmia, últimament està de moda l’eslògan ‘Cuidem-nos, cuida’t tu i cuida’t de la resta’. El nostre espectacle no parla de salvar el planeta, parla de salvar-nos a nosaltres, a la humanitat. Estem decidint de manera individual i col·lectiva continuar aquesta deriva consumista que ens provoca infelicitat i, a més, destrueix el nostre entorn. Potser l’espècie humana pot sobreviure, però, quin món tindrem d’ací a cinquanta anys? No podrem tornar arrere. El moment de començar el canvi és ara i hem d’entendre-ho a escala emocional. Necessitem tornar a fer fèrtils les nostres terres. Necessitem fer créixer arrels emocionals amb el nostre entorn. Si sentim la terra com a nostra, la podrem cuidar sabent què cuidem. Un altre món és possible, però necessita la col·laboració de tots tant en el pla social com en l’individual.”

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *