foradia subscriutegrat

Alcoi treballa en la solució als problemes del vessant de la Beniata

Els tècnics de la UPV, conjuntament amb l'Ajuntament, busquen posar fi als lliscaments del vessant situada darrere del Campus d'Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi i la Universitat Politècnica de València (UPV) actuen en una solució conjunta per a solucionar definitivament els problemes de despreniments del vessant de la Beniata, que dona a la part posterior del Campus d’Alcoi de la UPV. Les pluges que s’han registrat en els últims mesos han provocat un agreujament de la situació.

El vicealcalde de l’Ajuntament, Jordi Martínez, i la vicerectora d’Infraestructures de la UPV, Dèbora Domingo, es van reunir per a buscar resoldre de lliscaments del vessant. Els tècnics de la Universitat Politècnica d’Alcoi, que també han estat en la reunió, estan redactant la solució més viable, que, més endavant, es traslladarà a l’Ajuntament.

En les pròximes reunions entre el consistori municipal i la universitat, s’estudiarà i analitzarà en el finançament de l’actuació, encara que no es coneix de manera definitiva quin serà el pressupost total, ja que s’està a l’espera de la redacció de l’informe dels tècnics de la UPV.

Els dos organismes públics es reuneixen de manera periòdica per a tractar aquesta qüestió. Tant l’Ajuntament d’Alcoi com la UPV desitgen encontrar una solució de manera àgil i ràpida, per a poder executar-la com més aviat millor.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *