foradia subscriutegrat

L’Escola d’Empoderament Mariola celebra la seua tercera edició

Es realitzaran diferents tallers en juny, juliol i setembre, i és una iniciativa organitzada per la Unitat d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcoi

Des de la Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha organitzat la tercera edició de l’Escola d’Empoderament Mariola durant els mesos de juny, juliol i setembre, i té com a objectiu dur a terme activitats que treballen l’empoderament de les dones a través d’un treball psicològic, i corporal.

L’objectiu és apropar a les dones a les seues emocions, als seus cossos, i a les seues necessitats, revisant els obstacles, les dificultats i les resistències, i tot això a través de tallers de música, dansa i diàleg amb experts.

Per a poder dur a terme aquests tallers s’ha demanat una subvenció de Diputació destinada a Programes i activitats d’igualtat d’oportunitats i prevenció de la violència de gènere per a l’anualitat 2022.

Aquestes activitats s’iniciaran el dia 8 juny, de 17 a 20h amb el taller Moviment i Emocions, que es farà al Centre Social de la Zona Nord. Stella Vicens, psicòloga i facilitadora de biodansa, serà l’encarregada d’impartir aquesta activitat.

El dia 15 de juny continuarà la programació amb un taller de Batucada, que es farà a la Glorieta des de les 18 a les 21 hores, de la mà de la directora de l’escola de Percussió, Raquel Cruces.

Durant el mes de juliol es durà a terme el taller d’skateboard, concretament entre els dies 1 i 4, en horari de 10 a 12h, i aquest estarà impartit per Alicia López, Tècnica en Promoció d’Igualtat de Gènere i practicant d’aquesta disciplina en l’Skateparc de Batoi.

Ja les següents activitats d’aquesta programació estan preparades per al mes de setembre amb quatre tallers. Dos d’ells seran sobre sexualitat, i es realitzarà al Centre Social de la Zona Nord a càrrec de la fisioterapeuta, Rut Giménez Valor, en horari de 17 a 20h. El primer, que serà el dia 12 de setembre, du el títol de ‘Autocoñocimiento’ i el segon serà el dia 14, i el seu títol és ‘Com millorar el teu orgasme’.

El dia 21 de setembre serà el torn del taller ‘Teatre socials de les oprimides’, a càrrec de l’Especialista universitària en Teatre Social, Verónica Pastor, i es treballarà com combatre estructures d’opressió social analitzant les relacions de poder i ajudant a l’empoderament personal.

Per a finalitzar aquesta tercera edició de l’Escola d’Empoderament Mariola, els dies 27 i 29 de setembre, de 17 a 20h, hi haurà dos sessions de la conferència ‘Amor romàntic, poliamor i tínder’, que estarà impartida per la Tècnica en Promoció d’Igualtat de Gènere, Silvia Valle Estivill.

L’assistència a totes aquestes activitats és gratuïta, i es pot demanar informació o fer la inscripció a través del whatsapp 628 848 504, o al correu igualtat@alcoi.org.

Aranza de Gracia, regidora d’Igualtat, ha destacat que: “Estem ja en la tercera Edició d’aquesta escola d’Empoderament amb tallers molt variats que aprofitaran per a crear comunitat i sororitat. Hi ha activitats per a totes les dones, des de les xiquetes a les adultes, passant per les adolescents”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *