foradia subscriutegrat

Més de 600 curts de 70 països s’han presentat a la nova edició d’Animalcoi

En aquesta segona edició hi haurà tallers, projeccions i una gal·la on es coneixeran als segons premiats al festival d'animació, que se celebrarà entre el 17 i 19 de novembre

El Festival Animalcoi es prepara per a una segona edició en la qual ja es podrà gaudir amb màxima normalitat de tota la programació que s’està preparant per als dies 17 i 19 de novembre. En aquesta segona edició hi haurà jornades, tallers, projeccions, i una gal·la en la qual es donaran a conéixer quins són els guanyadors d’aquest festival d’animació.

El dia 1 de juny es van tancar les inscripcions per a les candidatures als premis dels curts que formaran part del festival. Com en l’anterior edició, hi haurà tres categories, que es podrien ampliar abans que se celebre l’Animalcoi 2022; així i tot, ara mateix, aquestes tres categories són: Premi Fundació Mutua Levante, Premi Escoles i Premi Animalcoi-Solitium.

Segons ha comentat l’organització, s’han comptabilitzat més de 600 curts procedents de 70 països. Aquestes xifres posicionen molt bé a Animalcoi dins del panorama dels festivals i premis de l’Estat espanyol, i també a escala internacional.

Ara, està previst que el jurat, entre els mesos de juliol i setembre faça el seu veredicte. Aquest jurat està format per tres persones per guardó, que es coneixeran al mes de juliol.

A més de preparar aquesta segona edició, Animalcoi també ha treballat en una nova web, que s’estrenarà d’ací poc temps, on es podrà seguir tota la informació, i a més, i ja s’ha creat l’espot anunciador del festival. Durant aquest estiu des de l’organització aniran anunciant altres sorpreses, com tallers, projeccions i moltes coses més.

S’ha de destacar que, encara que sols es porten dos edicions d’aquest festival d’animació a la ciutat d’Alcoi, Animalcoi ja està present a altres esdeveniments d’aquest tipus, i és que, la directora, Diana Cortés, estarà pròximament al festival més important del món: Annecy, que se celebrarà entre els dies 13 i 18 de juny en aquesta ciutat del sud-est de França. En aquest acte es promocionarà a la ciutat d’Alcoi, i a l’Escola d’Art i Superior de Disseny, i es podrà conéixer de primera mà les novetats dins del món de l’animació.

I com a novetat, Animalcoi té nova imatge, un cartell guanyador en la cloenda de l’edició passada i que converteix a Aitana en una càmera de cine. L’autora és Alba Gisbert Guillem, que enguany ha cursat 3r de Disseny Gràfic. Un disseny que ja s’ha promocionat a través de les xarxes socials del festival.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *