foradia mediambient

Fernando Rius passa el testimoni a Nicolás Sánchez per a ser el pròxim Sant Jordiet

L'elecció del xiquet que representarà al patró en les pròximes festes va tindre lloc en la vesprada del dijous 16 de juny en l'Assemblea Ordinària de l'Associació de Sant Jordi

Foto de Diana Sanus./

Durant la vesprada del dijous 16 de juny, l’Associació de Sant Jordi va celebrar l’Assemble Ordinària en la qual van fer un balanç de les festes que acabem de viure. Però, un dels punts més important d’aquesta reunió celebrada en l’Aula Magna de l’edifici de la UPV al Viaducte, va ser el sorteig per a conéixer qui seria el pròxim xiquet que representaria al Sant Jordiet en les Festes de Moros i Cristians de 2023.

En total per a aquest sorteig es van presentar 14 xiquets, que eren de les filaes Alcodianos, Domingo Miques, Navarros, Llana, Judíos, Berberiscos, Andalusos, Cids, Llauradors, i Gusmans.

Fernando Rius, Sant Jordiet de les festes 2020-2022, de la Filà Xano, va ser l’encarregat de ser la “mà innocent” d’aquest sorteig, que va fer que Nicolás Sánchez Linares, de la Filà Andalusos, haja sigut el xiquet que el destí ha volgut represente al nostre patró en les pròximes festes. El primer acte de Nicolás tindrà lloc, com marca la tradició en la processó del Corpus que se celebrarà el diumenge 19 de juny.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *