foradia subscriutegrat

L’IES Jaume I d’Ontinyent guardonat amb sis premis del Consell Valencià de Cultura

Es tracta d'un concurs literari i altre de dibuix que convoca any rere any aquesta entitat valenciana que està presidida pel professor Santiago Grisolía

L’IES Jaume I d’Ontinyent està de celebració, ja que ha estat guardonat amb sis premis del Consell Valencià de Cultura, a través del concurs literari, i del concurs de dibuix. Aquests dos certàmens es convoquen any rere any per part d’aquesta entitat, que està presidida pel professor i científic Santiago Grisolía, encarregat d’entregar els premis.

La cerimònia de lliurament dels premis va tindre lloc el dia 16 juny al Palau de Forcalló de la ciutat de València, i va comptar amb la presència de les autoritats del Consell Valencià de Cultura. Cada estudiant va rebre un diploma i un premi econòmic, així com una medalla commemorativa. L’alumnat premiat del Jaume I han sigut, en la modalitat de literatura: Maia Francés (2n d’ESO), amb un primer premi per ‘Encara estic ací’; i Clàudia Enguix (2n d’ESO), que ha aconseguit el segon premi per ‘Una nova realitat’. Pel que fa al dibuix, els premiats han sigut: Carmen Calabuig (2n d’ESO), que ha guanyat el segon premi per ‘Després de la pandèmia ens tenen més hipnotitzats’; Manu Campus (4t d’ESO), amb l’obra ‘Si, pudimos’, que ha obtingut el primer premi; ‘Resurge el abrazo’ de Júlia Morales (1r Bat), que ha guanyat un altre primer premi; i finalment, Ariadna Picazo (2n Bat), que amb ‘Respirando sin respirar del todo’, s’ha emportat un segon premi.

A més de la satisfacció per haver assolit tants reconeixements, l’IES Jaume I d’Ontinyent ha obtingut un premi econòmic especial, de 2.400 euros.

“Pensem que és motiu d’orgull no només per a nosaltres i a l’IES Jaume I, sinó també per a tot Ontinyent, el fet de poder comptar amb tant de talent jove, i que açò s’ha de donar a conéixer i fer valdre, i més, en aquests temps turbulents”, asseguren des de la direcció del centre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *