foradia cdturisme

Castalla viatja en el temps a l’Edat Mitjana

Per al cap de setmana de l'1, 2 i 3 de juliol, la localitat celebrarà unes jornades medievals teatralitzades al conjunt patrimonial del castell

Castalla tornarà durant el cap de setmana de l’1, 2 i 3 de juliol a l’Edat Mitjana gràcies a unes jornades teatralitzades que s’han organitzat al conjunt patrimonial del castell de la localitat. Durant aquests dies la fortalesa tornarà aquesta època, amb diferents espectacles a càrrec de ‘Medieval Grup’, que tindran lloc a la Torre Grossa, el Pati d’Armes i el Palau del Castell.

Les actuacions se celebraran el divendres i dissabte en horari de 19 a 23h, i el diumenge serà de 10 a 14h. Les entrades tindran un preu únic de tres euros, i els menors de 13 anys podran entrar de forma gratuïta. Per a poder reservar s’haurà de telefonar al 966 56 10 18 o enviar un correu a castallaturismo@gmail.com

El públic que acudisca a les jornades amb indumentària medieval, obtindrà un regal per part de l’Ajuntament. Maite Gimeno, regidora de Turisme, ha animat a la ciutadania a que participe així com als veïns i veïnes d’altres localitats.

A més, durant el cap de setmana s’instal·larà una taverna medieval al Castell durant les hores de les visites per tal de donar servei de menjar i sopar a totes les persones que vulguen gaudir d’aquesta experiència.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *