foradia cdturisme

Sis nits de pel·lícules per a tots els públics als barris d’Oliva

Després de dos anys, Oliva torna a organitzar les Nits de Cinema als barris, ja que les darreres edicions van ser un gran èxit

Oliva ha tornat a organitzar, dos anys després, les nits de Cinema als barris per a gaudir a la fresca, i a més, de forma gratuïta, amb els amics i la família. Les anteriors edicions d’aquest cicle de cinema va tindre molt bona acollida, i per això els Serveis Culturals de l’Ajuntament han decidit repetir aquesta experiència. Com a novetat en aquesta edició s’amplia el nombre de pel·lícules programades.

La primera de les pel·lícules es projectarà hui, dimecres 27 de juliol al carrer Sant Vicent i serà Cruella. Després el dia 3 d’agost, a la plaça d’Europa serà el torn de Croods 2. El 10 d’agost, a la plaça de Sant Roc es podrà veure Star Wars en valencià, i el dia 17 al Centre de Participació Ciutadana el Piner, Lunáticos. Mia y el León Blanco, serà la pel·lícula del dia 24 d’agost, que es projectarà al passeig Gregori Maians, i finalment, per a tancar l’edició, A todo tren, a la plaça del Riuet dels Frares.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *