foradia mediambient

El Festival Polisònic de Gandia se celebra amb èxit amb més de 4.000 assistents

El concert de la Jove Big Band Sedajazz va ser l'encarregat de tancar aquesta 33 edició del Festival Polisòic, que va dur-se a terme al jardí de la Casa de la Marquesa

Gandia ha celebrat la 33 edició del Festival Polisònic, i segons ha indicat l’equip organitzador d’aquest esdeveniment, els resultats han sigut positius, “sobretot perquè la quantitat dels grups ha complit amb les expectatives i perquè, després de dos anys, s’ha pogut realitzar una edició en condicions òptimes, amb una massiva assistència de públic”.

La Jove Big Band Sedajazz, el dissabte passat, va ser el grup encarregat de tancar aquesta 33 edició del Festival Polisònic, que a celebrar-se a la Casa de la Marquesa.

L’organització ha informat que han assistit unes 4.200 persones a les 9 actuacions programades, amb grups de diversos llocs del món i d’estils tan diferents com la música cubana, el fado, o el blues, entre altres.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, Nahuel González, ha manifestat que: “El Polisònic és un festival autosuficient econòmicament, recaptant-se més de 26.000 euros per la venda d’entrades, als quals hi ha que afegir les ajudes aportades per la Diputació de València i l’Institut Valencià de Cultura. La presència femenina ha estat ben present en el Polisònic amb 4 dels 9 concerts protagonitzats per dones”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *