foradia pressupostparticipatiualcoi

Muro d’Alcoi a través de les seues rutes i activitats guiades

En els mesos d'agost, setembre i octubre es faran quatre activitats relacionades amb la natura i els paisatges de la localitat

L’Ajuntament de Muro d’Alcoi ha organitzat una sèrie de rutes i activitats guiades, per als mesos d’agost, setembre i octubre.

La primera d’elles, es va dur a terme el dia 13 d’agost i els participants van poder fer senderisme nocturn, per a veure les perseides.

Ja per a setembre, s’han preparat dos dies dedicats a l’escalada. Els diumenges 11 i 25 de setembre es podrà fer escalada a la Penya el Frare. Aquesta serà una activitat dirigida on es donaran una noció sobre aquest esport. Els assistents estaran dividits en dos grups, d’iniciació, i un més avançat. L’eixida serà a les 9 del matí també des de l’Ermita de Sant Antoni, i com indiquen des de l’Ajuntament de la localitat, no serà necessari portar material especial, ja que l’empresa que s’encarrega de dur a terme l’activitat i l’Ajuntament proporcionaran el que faça falta als assistents. Si és recomanable portar roba i calçat per a l’ocasió, així com esmorzar.

Finalment, al mes d’octubre, concretament el dia 8, es realitzarà la ruta de cicloturisme per les pedanies. En aquesta ruta es visitaran els diferents pobles que formen part de Muro d’Alcoi en un agradable i fàcil passeig en bicicleta. L’eixida serà a les 9h des de la Tourist Info, i també es recomana portar esmorzar.

Totes aquestes activitats són gratuïtes, i des de l’Ajuntament conviden a la gent de Muro, però també a la d’altres localitats: “Encara que la gent conega Muro, són unes rutes diferents que no són les que se solen fer. A més, si vas amb un guia el poden explicar molt millor coses que no sabem, i així conéixer més el nostre terreny i la nostra zona”, ha explicat la regidora Aida Martínez.

Per tal de poder assistir serà important fer la inscripció per whatsapp al telèfon 689 14 83 87.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *