foradia mediambient

La Fira i Festes de Gandia comptarà amb l’actuació de més d’una dotzena de grups

Aquests concerts seran gratuïts i es podran veure a bandes com Zoo Posse, Mclan, Los Zigarros, Bombai, o a més, el Festival Covers Gandia

La localitat de Gandia ja està preparant la seua Fira i Festes d’aquest 2022, i un dels punts que ha estat organitzant han sigut els diferents concerts que es podran gaudir durant aquests dies. Després de les confirmacions de Mclan i los Zigarros, que actuaran el dia 24 de setembre, i de la participació de ZOO Posse, i altres sis grups actuaran al ‘Pirata Meeting Festival’ el dia 30 de setembre; ara des de l’Ajuntament s’han anunciat altres 12 grups més que actuaran de forma gratuïta durant la Fira i Festes de Gandia 2022. Concretament, al Festival Covers Gandia del dia 23 de setembre, en ‘Los 40 Gandia Pop’ del dia 25 de setembre, i l’Orquesta Panorama el 2 d’octubre.

El divendres 23 de setembre, al Festival Covers de Gandia, que començarà a les 19:30h amb l’obertura de portes del parc Ausiàs March, es podrà gaudir de la música de Soundcheck, Zambra, Los Ray Band, The Velvet Rock Band, La Sede 2.0 i el dj Pablo Mas.

El concert de ‘Los 40 Gandia Pop’, que tindrà lloc el dia 25 de setembre, comptarà amb la participació de Bombai, Depol, Samuraï, Farga, David Cava i altres grups convidats, i estarà presentat per Tony Aguilar. L’acte començarà a les 19h i les portes s’obriran mitja hora abans.

En el cap de setmana de Fira, l’Orquesta Panorama, en el marc del Play Tour 2022, oferirà una varietat musical al parc de la Festa el diumenge 2 d’octubre a partir de les 00.00 h.

Els únics concerts que s’hauran de pagar l’entrada, que són els de Mclan i los Zigarros dels 24 de setembre, el Pirata Meeting Festival, del 30 de setembre; i ZOO Posse i Auxili de l’1 d’octubre, s’hauran d’aconseguir als enllaços.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *