foradia mediambient

José Payá: “Hi ha més matriculats que el curs passat”

A meitat de setembre els centres educatius aniran començant un nou curs que està marcat pel final de les restriccions Covid, com per exemple la distància de seguretat. A més, també hi haurà altres novetats com la llei educativa, nous Graus de Formació Professional, o més places de matriculació

L’Orosia Silvestre començarà el seu curs el dia 19 de setembre, i segons explica el seu director, José Payá, la principal novetat és “que ja no tenim les restriccions Covid, així que el primer que crida l’atenció és que ja no hi ha restriccions a l’aula, i es notarà en la matrícula, ja que la ràtio va baixar a 20 alumnes per classe, i ara tornem a 30. De fet, ja tenim més gent matriculada que el curs passat. També és perquè la gent s’ha animat a matricular-se i retornar, ja que molts s’havien pres aquests anys de descans”.

A hores d’ara encara queda alguna plaça per a alguns dels cursos, i aquesta segona matrícula es podrà fer fins al dia 16 de setembre, a partir d’ahí com conta el director: “una vegada finalitze aquest termini, i amb el curs començat, es podrà continuar matriculant si hi ha places”.

Font: Belén Rivas./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *