foradia cdturisme

València celebra el certamen internacional Home Textiles Premium by TextilHogar

Aquesta fira especialitzada en tèxtil per a llar es podrà visitar fins al dia 23 de setembre, i han acudit 26 empreses importadores procedents d'11 països, a més de les 54 empreses valencianes que exposen els seus productes

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha inaugurat el certamen Home Textiles Premium by TextilHogar, que se celebrarà a la ciutat de València fins al dia 23 de setembre. El conseller s’ha mostrat molt satisfet per tindre aquesta fira de tèxtil a la capital, que a més, enguany celebra el seu 50 aniversari. Climent ha destacat que és “una aposta de la Conselleria d’Economia que suposa un revulsiu per a la indústria valenciana i es veu reforçada per la seua celebració amb Hábitat València i Espai Cuina SICI”.

Des de l’IVACE s’ha convidat a empreses del sector, concretament a 26 procedents d’11 països: els Estats Units, Brasil, Noruega, Dinamarca, Filipines, Vietnam, Índia, Ghana, Costa de Marfil, Senegal i la República Dominicana.

En total aquesta Fira comptarà amb 82 expositors de tèxtil llar, amb una oferta d’unes 250 marques aproximadament, i encara que aquesta fira és internacional, la majoria d’aquests aparadors seran de marques espanyoles, i concretament 54 del País Valencià. Totes elles podran donar a conéixer quines són les novetats i les tendències dins del món del tèxtil llar per al 2023-2024.

La celebració d’aquesta fira, a més, coincidirà que enguany València és Capital Mundial del Disseny, i en aquest sentit, el conseller ha destacat el “privilegiat aparador en el qual s’ha convertit Fira València i la mateixa ciutat durant aquesta setmana, amb la culminació de les actuacions proposades per la capitalitat mundial del disseny”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *