Foradia subscriutegrat

Rafa Climent a Textilhogar: “el sector tèxtil de la Comunitat està creixent”

El sector tèxtil està creixent, amb quasi 2.000 milions d'euros de facturació a la Comunitat Valenciana i uns 1.200 milions d'exportació. Així ho ha expressat en la fira Textilhogar, principal fira del sector tèxtil, que ha inaugurat avui

El conseller d’Economia, Rafa Climent, destaca el creixement que està experimentant el sector tèxtil de la Comunitat Valenciana. També preveu un augment de les ajudes directes al sector tèxtil, i de tota la indústria en general.

Porta diversos anys en què no només està estabilitzant, sinó que a més està creixent, amb quasi 2.000 milions d’euros de facturació a la Comunitat Valenciana i uns 1.200 milions d’exportació“, així ho ha expressat en la fira Textilhogar, principal fira del sector tèxtil, que ha inaugurat avui dijous 7 de setembre.

Textilhogar va arribar en 2016 als 71 expositors (un 50% mes que la primera cita), i va superar els 2.000 visitants. Enguany de nou creix el nombre d’expositors fins als 100 que prenen part i creix l’interés dels mercats internacionals, amb la visita de 80 compradors i prescriptors procedents de 30 països diferents.

Rafa Climent ha ressaltat que el que està fent possible que el sector puga repuntar i ser més potent és l’aposta decidida per millorar el seu producte dia a dia: “és un sector que està posant-li millores, coneixement i disseny als seus productes i que aposta molt per la qualitat en el servei“.

En aquest sentit, Rafa Climent ha ressaltat que el 27% del PIB de la Comunitat Valenciana es deu a les exportacions i que “més de 800 empreses valencianes han exportat més aquest últim any i des que està aquest Consell un total de 1.063 empreses estan eixint més a l’exterior“.

També ha subratllat la importància de la indústria en la creació d’ocupació. “A Espanya s’han creat 139.000 llocs de treball en la indústria en l’últim any. D’ells, un total de 65.200 s’han creat en el nostre territori, és a dir, de cada dos llocs de treball s’han creat a la Comunitat Valenciana, per tant hem de donar l’enhorabona a l’empresariat de tots els sectors per aquesta aposta decidida per la indústria s’està tenint”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *