foradia subscriutegrat

Moisés Olcina: “És un periòdic molt interessant perquè obri molt la cultura”

Parlem amb els protagonistes dels 'Palmells 2022, mà del futur'

El músic alcoià va actuar a la gala dels Palmells 2022 i va interpretar ‘Tot Ben Senzill’, un soliloqui sobre notes d’Ovidi. Moisés Olcina ha gaudit d’aquest esdeveniment i ha declarat que: “És molt interessant poder tocar en premis, i sobretot amb amics. Per a mi és un luxe. Sempre que em demanen col·laboracions d’aquest tipus a vegades tens més nervis que en un espai potser més gran, perquè estàs rodejat d’amics i de gent que estima tot açó. El que he volgut fer és agafar unes notes de l’Ovidi per a deconstruir-les perquè la gent escoltara eixes notes i entrara en eixa dinàmica”.

Respecte als guardonats d’enguany Olcina ha comentat que: “Pense que el reconeixement a la cultura, i sobretot als premiats d’enguany és molt interessant. Una perquè són premiats molt implicats en la cultura, com l’Ovidi, o Jordi Gil que és un gran poeta i cantautor que ha fet molt pel territori valencià i català, i per donar a conéixer la seua llengua i cultura amb les seues cançons. I, després el CAEHA, que fa un treball immens, i cada vegada que veig les seues publicacions em quede bocabadat perquè ompli de cultura el poble”.

El Grat està d’aniversari, i el músic alcoià també ha volgut celebrar-ho: “És un periòdic molt atractiu perquè obri molt la cultura. Sempre està obert a la cultura, preocupant-se per la cultura i això crec que és el que més dona orgull com a poble. L’enhorabona a El Grat, i per molts anys més, perquè jo crec que açò és el principi d’una gran amistat cultural”.

Font: Belen Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *