foradia elgrat

La Fira de la Fantasia de Castalla tindrà com a protagonista a Enric Valor

Aquesta cinquena edició se celebrarà entre els dies 20 i 23 d'octubre i s'han preparat moltes activitats com rutes, xarrades o exposicions

Enric Valor serà el protagonista de la V Fira de la Fantasia que ha organitzat la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castalla, i amb la col·laboració de la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant (UA) i el Centre Cultural Castellut, la Coordinadora Alcoià i Comtat pel Valencià, Escola Valenciana, el Museu Valencià d’Etnologia, la Ruta de Rondalles Valencianes i Escaparate Digital.

L’esdeveniment se celebrarà entre els dies 20 i 23 d’octubre i per a l’ocasió s’han preparat una completa programació amb activitats variades com rutes teatralitzades, la scape route ‘La rondalla perduda’, xarrades i exposicions. Tot això centrat en la vida i obra d’Enric Valor, a qui la Generalitat Valenciana va distingir amb la seua Alta Distinció a títol pòstum en els passats Premis 9 d’octubre.

El regidor de Cultura, Saúl Mira, ha explicat que “la Fira de la Fantasia és una celebració que hem consolidat en el calendari cultural de Castalla gràcies a la importància de la figura d’Enric Valor. Enguany celebrem la cinquena edició i convidem a tota la població a conéixer el patrimoni literari de l’escriptor i la seua relació amb la nostra ciutat. La programació permet a tota la família, xiquets, però també adults, apropar-nos a la figura del nostre escriptor més reconegut a través de tota classe d’activitats”.

A més d’aquests quatre dies de Fira, durant tota la setmana es podrà realitzar la scape route ‘La rondalla perduda’, inspirada en Enric Valor per a descobrir la ciutat de forma lúdica. Les persones interessades poden accedir a aquesta activitat a través del seu telèfon mòbil o tablet amb connexió a Internet, sense necessitat d’instal·lar cap app o programa, en la direcció escapede.es.


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *