foradia subscriutegrat

Alcoi es vestirà de rosa per a commemorar el Càncer de Mama

El dia 23 d'octubre se celebrarà la setena edició de la Marxa contra el Càncer de Mama, amb la tradicional volta als ponts

Aquest mes es commemora el dia del Càncer de Mama, concretament, en el dia 19 d’octubre, i des de Solc i AECC Alcoi, juntament amb la regidoria de Polítiques Inclusives, han organitzat la setena edició de la Marxa contra el Càncer de Mama, per al diumenge 23 d’octubre. L’acte començarà a les 11h amb les inscripcions, a la plaça de Dins, i seguidament, a les 11:50 es llegirà el manifest, que donarà pas a la marxa, que recorrerà Alcoi amb la tradicional volta als ponts, que s’iniciarà des de Sant Llorenç cap a Cervantes.

Marcela Ripoll, coordinadora de Solc, ha volgut recordar que: “És un càncer que cada dia es supera molt millor gràcies a la prevenció”, i per això ha indicat que “no s’oblidem mai de l’autoexploració”. Per la seua part, la presidenta d’AECC Alcoi, Teresa Alberola, ha destacat que: “La investigació és primordial”, i ha reivindicat el servei oncològic de la ciutat: “Hi ha moltíssima gent que pensa que anant fora trobarà millors solucions, i no és veritat. En Alcoi tenim els millors metges i oncòlegs que hi ha en tota Espanya”. A més, Alberola ha coincidit amb Marcela Ripoll per la importància de les exploracions i la prevenció, i ha continuat explicat que: “Parlem de Càncer de Mama, però hi ha infinitat de càncers”.

Les representants de les dos entitats han animat a la gent a participar en aquesta marxa solidària, i fer entre tots i totes, una gran marea rosa, i han manifestat el seu agraïment amb l’Ajuntament d’Alcoi per donar suport a la visibilització d’aquesta causa. Un agraïment que ha retornat, ja que la regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, ha expressat que aquestes dos associacions fan una tasca importantíssima d’assessorament i d’ajuda a tots els malalts i malaltes de càncer.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *