foradia cdturisme

Els majors, protagonistes a la 33 Setmana Sociocultural

Des de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Bai, amb l'ajuda de l'Ajuntament del municipi, s'ha coordinat per a portar a terme les propostes i programació d'aquesta edició

Des de principis d’octubre s’ha estat duent a terme activitats de la 33 edició de la Setmana Sociocultural de la Tercera Edat de Bocairent. La primera d’elles va ser el dia 2 d’octubre, amb l’actuació de la Rondalla de Jubilats de Bocairent i la representació del sainet ‘Al treballaor, faena’, que va estar a càrrec del grup d’Amics del Teatre de l’Associació de Jubilats i Pensionistes. Per als dos actes es va comptar amb un gran nombre de públic.

Aquesta setmana la programació s’ha intensificat i hi ha prevista una activitat per a cada dia. El dimarts i dijous es duran a terme sessions d’activitat física amb esmorzar, i el dimecres serà el torn de la visita cultural a Gandia i al monestir de Sant Jeroni, i divendres, un dinar amb un ball posterior. Per a aquestes activitats s’haurà de fer inscripció.

El dissabte al matí serà el moment de la trobada d’Associacions de Jubilats i Pensionistes de la UDP a Atzeneta d’Albaida. A la vesprada arribarà la música amb ‘La Fiesta’. Finalment, hi haurà una xarrada informativa sobre recomanacions de seguretat per a les persones majors, de la mà de la Guàrdia Civil de Bocairent. Aquesta activitat es realitzarà el dilluns 24 d’octubre a les 18h a la llar de jubilats.

Carmen López, regidora de Tercera Edat, ha destacat la importància de recuperar la Setmana Sociocultural: “És un referent d’activitat per a les persones majors i, després dels últims anys complicats, recuperar els espais de socialització i convivència és fonamental per a elles i ells”. En aquest sentit, la responsable municipal posa en valor la varietat de propostes, fruit de la col·laboració entre l’Associació de Jubilats i Pensionistes Sant Blai i l’Ajuntament de Bocairent.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *