foradia subscriutegrat

Trini Rubio encapçala l’única llista presentada a les primàries de Podem Alcoi

Encara que no hi ha més llistes candidates la militància podrà votar de forma telemàtica des del 27 d'octubre fins al 3 de novembre, i el dia 4 s'anunciarà ja de forma oficial

Podem ha tancat el termini d’inscripció per a presentar candidatures a les primàries de la formació, de cara a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques del 2023. En Alcoi l’única llista que s’ha presentat està encapçalada per Trini Rubio, actual coordinadora municipal de Podem. A més, entre la resta de components d’aquesta candidatura està Aarón Ferrándiz, actual regidor a l’Ajuntament d’Alcoi, Andreu Bernabeu, artista i actual membre del consell local de Podem, i Jorge Gabriel Giner, tècnic d’integració social i col·laborador de diferents entitats socials de la localitat.

Aquest procés de primàries conclourà una vegada finalitze el termini de votació telemàtica que es durà a terme des del 27 d’octubre al 3 de novembre. El dia 4 serà la data en què s’anunciarà oficialment quina serà la llista candidata per a les eleccions municipals de maig de 2023.

Rubio, actual coordinadora del partit ha volgut animar a la militància a participar aquest procés de primàries “amb l’objectiu de reforçar el projecte municipalista que vam començar en 2019”. A més, ha declarat que: “Durant aquesta legislatura hem avançat en alguns canvis i millores per a la ciutat, però encara ens queda molt de camí per recórrer”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *