foradia subscriutegrat

Rafael Figuerola: “Ens dona una visibilitat molt gran en moltes parts del territori, i això fa que es conega la marca ‘Cocentaina’”

Parlem amb els comerciants protagonistes de la Fira a Cocentaina

“La Fira és el nostre esdeveniment més important a la Comunitat Valenciana. Ens dona una visibilitat molt gran en moltes parts del territori, i això fa que es conega la marca ‘Cocentaina’, que és una cosa molt bona per al poble”, assegura Rafa Figuerola, de ‘Mani Musical’, que afegeix que: “La Fira està molt unida al tema de la música, i jo com a comerciant d’aquest sector, és un orgull. Tinc moltes expectatives, ja que és un aparador molt gran perquè la gent puga conéixer els nostres productes, comerços locals, i els serveis que podem oferir durant tot l’any”.

L’edició anterior va ser la primera en la qual va participar amb la seua botiga i afirma que: “Va estar molt bé, perquè va vindre prou gent, es van complir els objectius, també a l’hora de tindre nous contactes, així que crec que enguany pot anar molt millor”.

Com a contestà Rafa destaca parts de la Fira, encara que amb dubtes: “No sabria triar el que més m’agrada. Cada cosa és diferent, única i especial. Per exemple el Zoc Àrab, que té una temàtica molt encertada entre l’olor, la música i els espectacles”, i per això convida a tots a visitar Cocentaina durant aquests dies: “Ací poden trobar de tot, des de tecnologia, agricultura, cotxes… Les empreses més pioneres estan ací, i és una forma de conéixer tots els productes nous que seran llançats en els pròxims anys”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *