foradia ivace

La Fira de Tots Sants registra 534.548 visitants

Aquest registre s'ha pogut fer gràcies a la tecnologia Data for Life que permet el rastreig de mòbils registrant paràmetres comuns a tots sense necessitat de wifi ni de bluetooth

Cocentaina ha viscut l’edició 676 del seu esdeveniment més important, la Fira de Tots Sants. Segons els registres que s’han pogut fer gràcies a la tecnologia Data for Life, enguany s’han aconseguit 534.548 visites durant aquests quatre dies de celebració, una xifra a la qual s’han de sumar les 64.408 persones que ja van visitar la localitat durant el divendres abans de la inauguració oficial. És a dir, que en total van ser 598.956 les persones que van acudir a Cocentaina des del 28 d’octubre a l’1 de novembre.

La tecnologia Data for Life està patentada per una empresa de Muro d’Alcoi amb el seu mateix nom, i permet el rastreig de mòbils registrant paràmetres comuns a tots ells, sense necessitat d’utilitzar aplicacions, wifi, ni bluetooth. Gràcies a un sistema de nodes o comptadors instal·lats en punts estratègics del recorregut, el sistema no sols ofereix dades d’afluència en temps real, sinó que permet analitzar el comportament dels assistents en les diferents zones del certamen, la qual cosa resulta de gran utilitat per a l’organització, ja que es pot detectar qualsevol problema d’afluència per la zona, i així, millorar l’experiència de cara a les pròximes edicions.

La regidora de Fira, Eugenia Miguel, ha comentat: “El valor de totes aquestes dades, tant per a monitoritzar les zones en temps real durant la Fira i detectar qualsevol incidència com per a analitzar i adoptar mesures de cara a pròximes edicions que milloren el recorregut de la gent que ens visita”, a més, també ha manifestat la seua satisfacció “per la gran afluència de públic que ens ha visitat enguany i perquè tot el treball realitzat per a continuar millorant la Fira s’ha vist reflectit en una gran edició”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *