foradia barnasants

El Certamen Coral Fira Tots Sants calfa motors amb dos activitats prèvies

Una d'elles serà un taller coral, i l'altra, la presentació d'un llibre, que tindran lloc els dies 11 i 12 de novembre

Per anar calfant motors per a una nova edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants s’ha preparat per a aquest cap de setmana dos activitats musicals. La primera d’elles se celebrarà el divendres 11 a les 22h, i serà un taller coral impartir per Xabier Sarasola, professor de violí, harmonia, i cant coral, i que és compositor i director de l’Orquestra de Corda de Loinatz Musika Escola. Aquest taller serà gratuït, i podran acudir coristes i directors de cor. L’esdeveniment es durà a terme en la Casa de la Joventut de Cocentaina, i les inscripcions es podran fer a la web del certamen.

L’altra de les activitats, es farà el dissabte 12 de novembre a les 11h, en El Teular, i consistirà en la presentació del llibre ‘Marketing elemental per a músics experts: 49 idees per fer-te visible’. Aquest treball és obra de Juan F. Ballesteros, i és un manual de supervivència per als músics excel·lents als qui els costa vendre el seu valuós producte. Ballesteros és director d’orquestra, banda i cor, compositor, productor musical i expert en màrqueting musical.

El Certamen Coral Fira de Tots Sants se celebrarà eixa mateixa vesprada, a les 19h, en El Teular, i en aquesta edició participaran els cors Actea Cor Femení, que vindrà des de Barcelona; Coro Interludio, de Burgos, i finalment, Voces Blancas CSA, de Griñón (Madrid).

El jurat estarà format per personalitats rellevants del món coral: Ana Luisa Chova, Nadia Stoyanova, Luis Seguí, Juan F. Ballesteros i Xabier Sarasola.

Els tres cors participants en aquesta 42 edició haurà d’interpretar, a més d’un repertori de lliure elecció, una obra obligada, que serà ‘La Pau’, del compositor basc Xabier Sarasola, fet a partir d’un poema de Marc Granell.
Les entrades per tal d’assistir de públic a aquest esdeveniment es poden aconseguir a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *