foradia subscriutegrat

Animalcoi dona a conéixer als seus premiats

'Umbrellas' de José Prats i Alicia Cánovas, 'Oh so convenient' de Huei Jen Hung, i 'Sonho na lixa', de Lise Pautonnier, han sigut els treballs que s'han elegit per a guanyar els premis d'aquesta edició. A més, també es va presentar el videojoc 'Viatge cap Animalcoi'

Entre els dies 17 i 19 de novembre Alcoi serà novament la capita de l’animació gràcies a la celebració del festival Animalcoi, però, abans d’aquests dies amb una programació molt completa, s’ha fet la gala molt especial per tal de conéixer qui són els guanyadors dels premis d’aquesta edició d’Animalcoi. El dijous 10 de novembre a la vesprada, els cines Axion van acollir aquest esdeveniment, en el qual també es va presentar el videojoc inspirat en Animalcoi i en la nostra ciutat i els seus personatges més emblemàtics.

El premi Animalcoi-Solitium va recaure en ‘Umbrellas’, un treball fet per José Prats i Alicia Cánovas. Pel que fa al premi Fundación Mutua Levante, va ser per a ‘Oh so convenient’, de Huei Jen Hung, procedent de Taiwan. L’últim dels premis va anar fins a França gràcies a ‘Sonho na lixa’ de Lise Pautonnier. El lliurament de premis se celebrarà el dia de la inauguració oficial del festival, que serà el dimecres 16 de novembre a les 20h a l’IVAM CADA.

Diana Cortés, directora d’Animalcoi, va presentar aquest acte, i va comptar també amb la presència de María Baca, regidora de Joventut, que va declarar que el festival té una gran importància “per a desenvolupar el sector de l’animació que està en alça” i també per a “promocionar als joves que estan estudiant i iniciant-se en això i promocionar la ciutat”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *