foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Escola Rural Mariola Benicadell rep el premi Enric Valor

Aquest guardó l'atorga de forma anual la Coordinadora pel valencià de l'Alcoià i El Comtat (Escola Valenciana), per a reconéixer aquelles persones o entitats que més han treballat en defensa de l'educació, la cultura i la llengua

El Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell, que està format pels aularis d’Agres, Alfafara i Gaianes, ha rebut el Premi Enric Valor, que dona anualment la Coordinadora pel valencià de l’Alcoià i El Comtat (Escola Valenciana). Aquest guardó vol reconéixer a aquelles persones o entitats que més han treballat per defensar l’educació, la cultura, i la llengua.

L’acte de lliurament del premi es va celebrar al Centre Social d’Agres, i va comptar amb la presència de la periodista Ester Vizcarra, que va fer un discurs justificant aquest premi, en el que va destacar el caràcter innovador i compromés de l’escola, fonamental en la vida i futurs dels tres pobles, i va assenyalar la implicació en la Trobada d’Escoles Valencianes, que enguany va celebrar-se als tres municipis. Elionor Ortolà, presidenta de la Coordinadora, va estar també en aquest esdeveniment.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *